Selecteer een pagina

Over ons

Daadkracht en een brede expertise

Valuen is opgericht door Jacinto Louisa. Na een loopbaan in de publieke en private sector (bouw, infra en vastgoed), afwisselend in de functies van recruiter en HR- businesspartner, startte hij bemiddelingsbureau &verder. Deze onderneming is doorontwikkeld met Valuen als resultaat. Valuen focust volledig op het matchen van zelfstandige professionals en organisaties met een (tijdelijk) project.

Jacinto’s talent? Het vinden van de goede match tussen wat mensen kennen en kunnen en wat organisaties vragen. Door zijn bouwkundige achtergrond, HR-Bachelor en Bestuurskunde Master heeft hij een brede visie op projecten, organisaties en veranderingsprocessen. Dat laatste, kennis van veranderingsprocessen, maakt in de praktijk vaak nét het verschil voor organisaties.

 

Thijs Timmer is junior adviseur interim oplossingen bij Valuen. Thijs bouwt graag mee aan bemiddeling met aandacht. Thijs is maatschappelijk betrokken en werkt met een warm hart voor mensen.

Thijs’ talent? Luisteren naar wat opdrachtgevers en kandidaten écht belangrijk vinden en met een open blik de relatie aangaan.

 

Kennismaken? Vanuit onze visie stellen we persoonlijk contact op prijs. Bel daarom Jacinto Louisa, 06 1296 3506 of mail naar mail@valuen.nl.